Sweet var uden tvivl de største eksponenter for glamhysteriet I 70erne. Med deres glitter, glamour og perfekte pop, lavede de musik til en hel generation, en generation som forstod fede tider og fed musik – en generation der frem for alt stod for at slippe det hele løs.

The Sweet producerede den ene storsællert efter den anden og var konstant på hitlisterne med måske Block Buster som deres største og bedst sælgende hit i 1973.

Ballroom Blitz, Turn it Down, Teenage Ramapage and the Sixteens tog publikum med storm, og the Sweet var etableret som varemærke i hele den vestlige verden.

The Sweet solgte i deres storhedstid i 70erne i omegnen af 50 millioner plader, og deres evne til at skrive sange dækkede over en lang række musikalske stilarter – lige fra 60er Brit pop til 70er glam, den mere hårde rock og sågar disco-inspirerede sange.

Sweet Sessions er et tributeband, der i en hyldest til det gamle orkester spiller alle de største hits krydret med en række af rock-klassikerne fra bagkataloget.

Sweet Sessions spiller tro mod originalerne og består af garvede drenge med masser af gigs på samvittigheden.

Medlemmerne har hver især oplevet den ægte vare - Sweet - tilbage i deres storhedstid. Sweet Sessions ligger ikke under for originalen. Tøjstilen er i orden, udstyret ligeså.