Foredrag af Jakob Olrik

14. maj 2021 kl. 19 - 21

LINK TIL BILLETSALG 

Tag med når Jakob Olrik tager fat om den store brusende kærlighed, rusker den, udspørger den og stiller skarpt på dens mangfoldige muligheder. Kan vi udvikle os sammen uden at miste os selv? Og hvordan undgår vi at løbe panden mod en mur i lidenskabens navn? 

Kærlighedskompasset er inspiration til oprigtig kærlighed, levende lidenskab og dybe relationer.  Lyt, grin, lær & lad dig friste til at kæmpe for det vigtigste i livet: KÆRLIGHEDEN 

Foredraget er baseret på Jakob Olriks nye bog 'Kærlighedens Mysterier - navigation til den eneste ene, dig' (Gyldendal 2020) Bogen kan købes signeret til særpris ved alle foredrag. 

OM JAKOB OLRIK - Jakob Olrik er debattør og har skrevet om parforhold, kønsroller, kærlighed og sex i bl.a. Politiken, Information, BT, Ekstra Bladet, Jyllandsposten, Femina og Euroman. Han blogger fast fra eget website www.jakobolrik.dk med 100.000 unikke besøgende om måneden. De sidste ti år har Jakob Olrik turneret med foredragene Kvinde, kend din mandMer' og bedre SEX, Det perfekte look og Den Eneste Ene. Jakob Olrik er tidligere DR2 vært og konceptudvikler på det prisbelønnede DR2-program I seng med DR2. Han har medvirket i flere TV- og radioprogrammer og hyppigt besøgt Radio24syv, P1, Radio Loud, Radio4, samt været ugentlig gæst på Nova FM. Han benyttes ofte som ekspert på DR2, Dr1, TV3, Tv2 Zulu og TV2.