10. oktober: Blue Rain Orchestra

Torsdag 10. oktober kl. 20.00

Big band i Bio Bernhard

Torsdag den 10. oktober er der traditionen tro lagt op til en festlig aften med swingende big band jazz, når Blue Rain Orchestra med sangerinden Pernille Wolder i front træder op i Biografen i Præstø.

Blue Rain Orchestra er et tyvemands bigband, der har eksisteret i snart en menneskealder i forskellige udgaver og under flere navne. Musikerne kommer fra hele den sydlige region og er samlet under dirigent Niels Gerhardt.

Niels er kendt på den danske jazzscene for bl. a. et langt samarbejde med Erling Kroners orkestre, som musiker og arrangør, Niels Jørgen Steens Monday Night Big Band og som musiker i og arrangør for The Orchestra.

Blue Rain Orchestras repertoire er sammensat af numre fra det traditionelle big band repertoire med Basies og Ellingtons evergreens i højsædet. Andre jazzklassikere er også på programmet og med Pernille Wolders flotte vokal og smittende udstråling, bliver også kendte sange som ”All of Me” og ”Route 66” fortolket.

De sidste 9 – 10 år har orkestret givet koncerter rundt om i regionen med forskellige solister - Erling Kroner, Malene Mortensen, Bobo Moreno og Cathrine Legardh.

Så der er alle muligheder for en aften med god swingende bigbandmusik.

Billetpris 100,- kr.  Køb HER